Din dyrefotograf

"Hvis man går den ekstra mil, får man glade kunder og det er mit største fokus, at levere minder til mine kunder, som de elsker."


        DIN DYREFOTOGRAF KRISTINA DAMGAARDUddannet på Key Point Photography fotografuddannelse

18 års erfaring med at tage billeder, som amatør fotograf

Tilbyder lowkey, studie, on location af alle dyr i hele Danmark.


Kristina Damgaard har stor erfaring med at tage billeder af kæle, hus og avlsdyr, til privatbrug, annoncer, salg og markedsføring.


Hun elsker arbejdet med dyrene, og arbejder både med fotografering af hest, hund, kat og krybdyr og andre eksotiske dyr. Kristina har et stort fokus på kundetilfredshed, og at oplevelsen ved at få taget billeder, af sig selv eller sine dyr skal være sjov, og behagelig.


"Kunderne skal føle sig trygge hos mig og jeg forsøger bedst muligt at rådgive og guide dem, inden og under fotograferingen, for at vi sammen kan åbne det bedste resultat. Både i forbindelse med klargøring, men også ved at guide dem gennem fotoshootet, så der er variation, en smuk baggrund og gode vinkler. Til tider kræver det at man roder rundt i sandet, men det er en del af jobbet, og ofte både sjovt og spændende.


Hvis man går den ekstra mil, får man glade kunder og det er mit største fokus, at levere minder til mine kunder, de elsker. Der er rigtig meget mere i fotografering end bare at trykke på aftrækkeren, og tryghed, forberedelse, kommunikation og lidt sjov, skaber de absolut bedste billeder."

FOTOGRAF: Marianne Stig